srijeda, 27. ožujka 2019.

NAJGLUPLJI LJUDI...

Od kada sam danas otvorio oci izgleda da je tema dana  glupost.
prvo otvorim neki clanak  gdje  je neka stranica i onaj tko upravlja s njom po  imenu "Seksizam nas svagdasnj" poslao prijavu nekom radio-u jer su ti iz tog radija ili sta je vec napravili nagradnu igru gdje zenska koja ima najbolje sise pobjedjuje ako snimi video gdje pokazuje izazovno grudi u nekom smislu i eto tuzbe.Feminizam bi se  to zvalo i borba za isti.Nemojte odma zakljucivat da imam nesta protiv zena ili da sam pedercina jer cak i da je tako to nema veze sa temom,tema su "izmi" ili ti nazivi za izucavanje gluposti.Optuzba je bila oko toga kako nije moralno javno prikazivati manjak morala i slaviti ga i kao takav je cin prepoznat kao degutantan i eto optuzbe podrzane od strane onih koje ocigledno nemaju velike sise pa su ljubomorne jer ne mogu i one ucestvovati.Dakle kako i rekoh nauka o gluposti.

Svaki "izam"  na svijetu je nauka o degeneriji,nije vazno sta stoji ispred  ako na kraju stoji "izam".

Evo nekih primjera :Pederizam,fasizam,nacizam,antifasizam,feminizam,militarizam,komunizam,katekizam,volonterizam...

Kao i svako pravilo tako i ovo ima neke iznimke kao sto je recimo "turizam" koji je obrnuto proporcionalan ostalim "izmima" po  razini inteligencije ali to je tako u svakom pravilu kako bi postojala neka ravnoteza.

Ono sto je interesantno je  staticnost  i naivnost ljudskog roda tokom stotina godina,vjerujem i tisuca,jer stalno je isto,stalno netko pametuje,zapise to u neko povezano gradivo i eto "izma" i eto i debila koji se kunu u taj "izam" i gube zivote ako treba u ime velike i casne ideje.

Netko prica o nekoj evoluciji,progres,rafiniranje?!?Sta je to?Prividno stanje staticnog i pasivnog obitavanja u vjecnosti.Izmjena odijela dok gnoj u humanoidnim mozgovima ostaje postojan.

Necu se opet vracati na stare prozvakane teme dfasizma i antifasizma ali cu se drzati one glavne napredne verzije "izma" a to je kretenizam.
Sljedece u danu bilo je dopisivanje sa Ziletom oko udruga i morona kojima se pruza prilika da izvuku pare od grada za neke projekte ali ne oni ce se radije trgati na poslu i ulizivati sefu za nista nego sami za sebe se potruditi i uzivati u plodovima ostvarenog.Shvacate li kako nas stalno okruzuju "izmi" koji su u principu  iz istog korijena samo mijenjaju iziricaje.Korijen je glupoca,manjak inteligencije,slaba informiranost.Isprogramiranost uma  na skriptu roba samo dodatno pospjesuje mase da ostanu ono sto su bile od samog pocetka do dana danasnjeg bez milimetra promjene.

Tako danas imamo razne budaletine po raznim drzavama kako marsiraju i traze neke promjene  sa jednog ekstrema na drugi,imamo glupe ljude koji se svaki dan ustaju i idu raditi za druge umjesto da rade sami za sebe,imamo vecinu ljudi koja  ne cijeni svoje ali je ljubomorno na tudje pa makar bilo i losije i taj ciklus "izam"-a se okrece u beskonacnosti.

Kao finalni pecat za kraj stoji zbunjenost i krivo ucenje  kako bi dodatno zakompliciralo stvari za glupane.To bi bila neka treca potencija glupoce s obzirom da svi ti ekstremni borci za ova ili ona prava nemaju pojma ni sta rade ni sta pricaju ali su jako glasni i  emotivni u svojim radnjama.Tako npr. imamo socijaliste koji prozivaju naciste a dolaze iz istog ekstremistickog ucenja.Necu povjerovati da  su oni tog svjesni jer nisu,oni su uvjereni da se bore protiv totalne opozicije kao sto je bogu opozitan vrag a to je definicija glupoce i efektivnosti "izma".

Zasto uopce ovo sve govorim i kakve to veze uopce ima sa ovim bendom i samnom?Vrlo je jednostavno ako znamo specifikacije "izam"-a kao sto je sposobnost sirenja zaraze na sve oko sebe i samim time  ja padam pod utjecaj kretenizma pa na kraju umjesto da se bavim necim pametnim ja raspravljam o kretencinama kojima treba pucat u glavu iz neke tanke cijevi jer nisu ni za di su.

Znaci steta koju cini ovo je nenadoknadiv gubitak vremena,volje i snage za pametne stvari u zivotu ali eto nadam se da cete barem nauciti nesta iz mog primjera i ne gubiti kao ja vrijeme na sranja nego se posvetiti pametnim stvarima u zivotu koje vama osobno cine dobro bez da vam se gazi po licu.Eto.

Nema komentara:

Objavi komentar