utorak, 16. srpnja 2019.

VIDEO SPOT USKORO!!!

Prica se da stizu stalno neka teska vremena,treba se pripremiti,treba  se uozbiljiti,sta ces svirat uopce?Sta ce ti to?Trebas radit!Treba imat stalni posao,idu teska vremena!Sta ce ti?Sta ce ti bend?Sta ces ista uopce radit,bolje trazit posao,treba ic radit i zaradit,pa se zenit,ali bend,to nikako!

Uglavnom eto ukratko mentaliteta onih non-playable charactera koji se ponavljaju ko da su isli svi u skolu u isti razred.Sto si stariji vise se stisce u tom smjeru i veci je pritisak,ali na svu srecu ja sam otero u picku materinu sve takve tak da ja realno to ni ne cujem od nikog,ali opet to je tu!

To je tu kao i inertnost  ljudi u drzavi,zgazeni nepravdom.Netrpeljivost u zraku i manjak volje satiru sa svih strana sve pokusaje da se stvori nesta sto ce zaziviti i stvoriti atmosferu grada koji to prestaje biti svakim novim danom.

Ali i mi smo tu i ne mrdamo se nigdje osim prema naprijed.Bez obzira sto se sve raspada oko nas mi smo imuni na te pizdarije,mi smo u snimanju nekih spotova,prave se nove pjesme,radi se jebiga.

Evo sad smo u nedjelju snimili kadrove za videospot koji cemo istresti iz rukava uskoro.Rijec je o pjesmi "Svijet gradjen od postenja" koja  ukazuje bas na tematiku ranije spomenutu u post-u.
Svijet je u stalnom procesu promjene,ono sto je vrijedilo prije danas je preoblikovano u nesta novo i svi oni koji se ne mogu prilagoditi bjeze po drugim drzavama,trude se naci svoje mjesto pod suncem.

Sve su to propagandni ratovi na koje se vecina prima i onda lete okolo ko bezglave muhe u zivotu tjeseci se da su napredovali mada je cinjenica da sve sto su bili su  morali ostaviti iza sebe i postati nitko da bi prezivjeli.

Gramzljivost ljudske prirode,teritorijalnost,potreba za moci i ostali parametri  grade svijet koji je po svojoj prirodi bespostedan i nema pravde ,dok ja  imun na sva ta sranja  cesto zamisljam kako bi bilo da je sve posteno i pravedno s obzirom da je to jedino sto mogu ako zelim vidjeti bilo koji oblik pravde,a zelim ju vidjeti.

Cesto zamisljanje totalno opozitnog ustroja planete od postojeceg natjeralo me da to sprcim u okvire pjesme i tako nastade pjesma Svijet gradjen od postenja,snimljena u sklopu albuma Silovanje zivota i uskoro  ce ugledati online svjetlo dana u obliku video spota dok je u pripremi izrada jos jednog videa koji bi trebao nadmasiti ostale glupane koji su se trudili bit glupi ko kurac namjerno iz zabave,vidit cemo kad bude gotovo jesmo li uspjeli ili smo rodjeni da budemo teski proseri,no svedno bilo kako bilo,Bugarska skupstina  i nakon 6 albuma ostaje uvijek dolje ali nikad izbacena iz igre ;)


Nema komentara:

Objavi komentar